Fönsterputs Ystad

Har du många fönster och ont om tid? Tycker du att det är svårt och jobbigt att putsa dem? Då har vi lösningen för dig. Använd dig av tjänsten Fönsterputs Ystad så tar vi hand om problemet. Våra professionella fönsterputsare får dina fönster skinande rena på nolltid!

För att göra det ännu enklare för dig så bär vi alltid med oss det material och den utrustning som vi behöver för att genomföra uppdraget. Vi ser alltid till att avlägsna all typ av smuts såsom salter, stänk och annat. Vi putsar samtliga sidor av fönsterna, både invändigt och utvändigt så att det alltid blir perfekt. Eftersom fönsterputsning är berättigat till RUT-avdraget så blir det heller inte speciellt dyrt. Vi gör det lätt för dig att uppleva den fantastiska känslan av nytvättade fönster.

Vad ingår i tjänsten Fönsterputs Ystad

Allt material och utrustning som behövs ingår. Vi putsar samtliga sidor, både invändigt och utvändigt. Har du en fönsterbräda inomhus så torkar vi av den också. Vill du att vi ska tvätta fönsterkarmen också så lägger du bara till extratjänsten karmtvätt. Kom ihåg att meddela om uppdraget behöver en stege.